ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині судитимуть чоловіка, який до смерті побив знайомого  

Наталія Жолинська

|

37-річного мешканця Новояворівська, який побив до смерті свого 47-річного знайомого, правоохоронці визнали винним та призначили йому покарання у виді восьми років ув’язнення. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури. 

Встановлено, що в Новояворівську місцевий мешканець побив до смерті свого 47-річного знайомого. В цей момент чоловіки перебували у квартирі своєї знайомої, де разом розпивали алкогольні напої. Під час розмови між ними виник конфлікт.

У ході суперечки, фігурант наніс останньому численні удари кулаками та спинкою крісла по голові та тілу. Потерпілого знайшли перехожі біля будинку та викликали медиків. Від отриманих травм потерпілий помер у лікарні.

Суд визнав 37-річного чоловіка винним в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 ККУ). Йому призначили покарання у виді восьми років позбавлення волі.

Вирок суду набирає законної сили після закінчення строку апеляційного оскарження. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *