ОСТАННІ НОВИНИ

У Запоріжжі «Шахед» убив двох людей у власному домі

Наталя Дуляба

|

У ніч на вівторок, 27 серпня, російські окупанти атакували Запоріжжя і передмістя «Шахедами». Двоє людей загинули, ще четверо поранені. Про це Львівському порталу повідомили в Офісі генпрокурора.

За даними слідства, ворог влучив по приватному будинку і вбив двох цивільних осіб.

Також внаслідок атаки РФ поранення отримали четверо людей, один постраждалий перебуває у важкому стані.

У Запоріжжі і передмісті зруйновано та пошкоджено цивільну інфраструктуру.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.438 ККУ (порушення законів та звичаїв війни, поєднане з умисним вбивством).

Нагадаємо, у ніч на 27 серпня рашисти атакували Україну 81 дроном і 10 ракетами. Знищити вдалося 60 безпілотників і 5 ракет. Не збила ППО три «Кинджали», балістичну «Іскандер-М» і крилату «Іскандер-К».

Як відомо, значні руйнування і жертви внаслідок російських атак є у Кривому Розі та в Запоріжжі. Загалом під час обстрілів російські окупанти вбили в Україні чотирьох людей, ще 16 поранили.

На Львівщині цієї ночі теж двічі оголошували повітряні тривоги, проте голова Львівської ОВА Максим Козицький згодом заявив, що вони завершились «без наслідків».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *