ОСТАННІ НОВИНИ

Козицький розповів про наслідки ракетної атаки на Львівщину 27 серпня

Наталя Дуляба

|

У ніч на вівторок, 27 серпня, російські окупанти знову здійснили ракетну атаку, втім на Львівщині все спокійно. Про це повідомив голова ЛОВА Максим Козицький.

«Нічні тривоги, які оголошували на Львівщині з 03:17 по 04:09 та з 05:05 по 06:56 27 серпня, на щастя, закінчилися без наслідків для нашої області», – сповістив він.

За словами посадовця, над іншими областями ППО збила 5 ворожих крилатих ракет та 60 бойових безпілотників.

Нагадаємо, першу повітряну тривогу оголосили на Львівщині о 03:17 через зліт трьох російських МіГів, всі вони запустили аеробалістичні «Кинджали», які летіли на захід України.

Друга тривога почалась о 05:05, адже в повітряний простір України зайшли крилаті ракети, запущені, зокрема з бомбардувальників Ту-95МС. Як відомо, на Львівщину вони не долетіли.

За даними Повітряних Сил, у ніч на 27 серпня рашисти атакували Україну 81 дроном і 10 ракетами. Знищити вдалося 60 безпілотників і 5 ракет. Не збила ППО три «Кинджали», балістичну «Іскандер-М» і крилату «Іскандер-К».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *