ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові на ще одній вулиці впровадили синхронізацію світлофорів

Маркіян Рой

|

Режим координованого управління світлофорами «зелена хвиля» впровадили на вул. Бандери. Йдеться про синхронізацію світлофорів, що розташовані на перехрестях з вулицями Антоновича, Героїв УПА та Фкдьковича. Координація працює у напрямі до вул. Городоцької. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

У ЛКП «Львівавтодор» зазначають, що у пікові години доби існуватимуть певні затримки в русі на перехресті вул. Бандери – вул. Героїв УПА, а саме по вул. Бандери зі сторони вул. Антоновича. Це спричинено тим, що перехрестя вул. Бандери – вул. Антоновича має три насичені транспортні потоки, які рухаються вул. Бандери в напрямі вул. Городоцької (вул. Бандери, вул. Антоновича та вул. Русових).

Водіям рекомендується дотримуватися швидкісного режиму 45-50 км/год.

«Із запуском в робочий режим нових дорожніх контролерів, ми намагаємось скоординувати між собою максимально можливу кількість світлофорних об’єктів. Та впроваджувати, де це доцільно, згідно із проведеними транспортними моделюваннями, такі інноваційні підходи, як «зелена хвиля», «смарт-перехрестя», «смарт-коридор». Це допоможе зменшити затримки транспорту, підвищити комфорт та безпеку для різних учасників дорожнього руху, а також скоротити шкідливі викиди від автомобілів», – наголосив директор ЛКП «Львівавтодор» Микола Власюк.

Нагадаємо, режим світлофорного регулювання «зелена хвиля» працює також на вул. Володимира Великого,  просп. Чорновола, на двох ділянках вул. Городоцької, на вул. Липинського та на виїзді зі Львова у напрямі  с.Малехів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *