ОСТАННІ НОВИНИ

На вулиці Володимира Великого запустили шосту «зелену хвилю» у Львові

Олег Дерев'янко

|

Інженери з організації дорожнього руху ЛКП «Львівавтодор» запустили шосту «зелену хвилю» у Львові, синхронізувавши роботу трьох світлофорних об’єктів на вул. Володимира Великого. Про це Львівському порталу повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

Так, режим координованого керування світлофорами охоплює ділянки на перехрестях:

  • вул. Володимира Великого – Lviv Film Center (колишній кінотеатр «Сокіл»);
  • вул. Володимира Великого – вул. Тролейбусна;
  • вул. Володимира Великого – вул. Янева.

Координація працює у напрямку до вул. Стрийська. Зелений сигнал на світлофорах вмикається послідовно, і при дотриманні швидкості 45-50 км/год цю ділянку можна проїхати без зупинки.

Такий режим дозволяє зменшити довжину черг, затримки транспорту та кількість зупинок-стартів перед світлофорами. Водночас ефективність режиму буде вищою у міжпікові години, оскільки у години пік вул. Стрийська часто перевантажена.

«Також хочемо зазначити, що на світлофорних об’єктах вул. Володимира Великого – вул. Тролейбусна та вул. Володимира Великого – вул. Янева запрограмовано раннє відсікання напрямку на вул. Володимира Великого для можливості здійснення безперешкодного та безпечного маневру лівого повороту з вул. Володимира Великого», – пояснює заступник директора ЛКП «Львівавтодор» Роман Кіндер.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *