ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни уразили обʼєкт інфраструктури у Луцьку: є загиблий

Маркіян Рой

|

У Луцьку внаслідок російської атаки пошкоджений об’єкт інфраструктури, одна людина загинула. Про це повідомив міський голову Луцька Ігор Поліщук.

«Внаслідок ворожої атаки ушкоджено обʼєкт інфраструктури у Луцьку. Наразі є інформація про одного загиблого», – зазначив він.

За даними Офісу Генпрокурора, 26 серпня 2024 року війська рф здійснили комбінований обстріл м. Луцьк ракетами та БпЛА.

Внаслідок ворожих ударів пошкоджено багатоповерховий і приватний житлові будинки, а також об’єкт критичної інфраструктури.

Загинув місцевий мешканець, ще п’ятеро громадян отримали тілесні ушкодження.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Раніше повідомлялося, що російські окупанти влучили по Луцьку. Внаслідок атаки пошкоджено багатоквартирний будинок.

Нагадаємо, вранці 26 серпня російські окупанти почали комбіновану масовану атаку по Україні за допомогою дронів та ракет різного типу. Під прицілом знову опинилась енергетична система у 15 областях.

В Україні вже ввели екстрені знеструмлення, а профільний міністр, коментуючи наслідки масованих обстрілів, заявив, що ситуація є складною.

На Львівщину війська РФ спершу спрямували «Шахеди», а потім – ракети різних типів, в тому числі й аеробалістичний «Кинджал».

Ворожі удари прийшлися по декількох енергетичних об’єктах, розташованих у Стрийській громаді та на Дрогобиччині. Через це виникли перебої зі світлом, а у Львові – ще й з водопостачанням.

Станом на 12:00 ситуацію з електропостачанням вдалося стабілізувати. Відомо, що внаслідок обстрілів ніхто не постраждав.

Повітряна тривога на Львівщині загалом тривала п’ять годин поспіль.

Окупанти застосували різні види озброєння: БпЛА, крилаті ракети, «кинджали». Всього вони запустили по Україні більше сотні ракет різних типів та близько сотні «Шахедів», повідомив президент Володимир Зеленський.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *