ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відновлять одне із озер для відпочинку мешканців

Маркіян Рой

|

У Львові озеро на вулиці Замарстинівській, яке засипали сміттям, таки відновлять. Про це Львівському порталу в пресслужбі Львівської міської ради.

«У березні цього року було відкрито детальний план території, який зараз напрацьовують. Він буде готовий до кінця вересня, а потім його винесуть на громадські слухання, щоб всі мешканці його могли побачити, обговорити і поправити. Ми тільки за те, щоб зробити це якнайкраще в інтересах мікрорайону і мешканців», – розповів заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач.

Зазначимо, що нині частину території озера мешканці облаштували під парківку. Проте коли будуть відновлювати озеро, там буде лише громадський простір.

Нагадаємо, що представник забудовника Аvalon пообіцяв депутатській комісії екології, природокористування та енергозбереження Львівської міської ради, що фактично засипане озеро на вулиці Замарстинівській, 172, буде відновлено.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *