ОСТАННІ НОВИНИ

Камалу Гарріс офіційно затвердили кандидаткою у президенти США від демократів

Олег Дерев'янко

|

Чинну віцепрезидентку США Камалу Гарріс офіційно затвердили кандидаткою у президенти від Демократичної партії. Про це повідомляє hromadske з посиланням на телеканал ABC News.

Гарріс затвердили кандидаткою у президенти на другий день з’їзду Демократичної партії в Чикаго.

Як пише видання, найбільшою подією вечора стало повернення колишнього президента Барака Обами та першої леді Мішель Обами. Вони підтримали кандидатуру Гарріс та закликали всіх американців об’єднатися.

Як повідомляв Львівський портал, кандидатура Гарріс з’явилась після того, як президент США Джо Байден оголосив про зняття з виборів і підтримав висунення віцепрезидентки.

Пізніше Камала Гарріс проводила передвиборчі заходи у ключових штатах разом зі своїм кандидатом у віцепрезиденти, імені якого не називали. Але ЗМІ припускали, що ним стане губернатор Пенсильванії Джош Шапіро.

2 серпня стало відомо, що 59-річна віцепрезидентка залучила достатню кількість голосів від делегатів Демократичної партії, аби отримати номінацію на президентські вибори.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *