ОСТАННІ НОВИНИ

У Меденицькому професійному коледжі навчатимуть операторів дронів 

Наталія Жолинська

|

У Меденицькому аграрно-технологічному професійному коледжі відкрили науково-практичний центр «Оператор дистанційно керованих безпілотних літальних апаратів». Про це Львівському порталу повідомили у Департаменті освіти і науки Львівської ОВА.

Для навчання у закладі є дрони та необхідне матеріально-технічне обладнання.

«Професія оператор дрона це про вчора, сьогодні та майбутнє. Фахівці такого напрямку є вкрай потрібні у сільському господарстві і не тільки, а праця – дуже високооплачуваною», – наголошує начальник відділу інновацій, професійної, фахової передвищої та вищої освіти департаменту освіти та науки Львівської ОВА Іван Пикус. 

Загальний бюджет проєкту становить  600 тисяч гривень, з яких 475 тисяч гривень – кошти партнера ТзОВ «Український навчально-виробничий центр «УНІВЕРСАЛ» та 125 тисяч гривень – спецфонд закладу. 

У Центрі, окрім студентів закладу, здобувати необхідні навички зможуть також дорослі. Також цей інноваційно-освітній простір слугуватиме добрим професійним орієнтиром для молодших школярів. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *