ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові 20-річні нетверезі хулігани кидали з вікна імітаційні гранати 

Наталія Жолинська

|

Вночі у п’ятницю, 16 серпня двоє нетверезих хуліганів кидали з вікна імітаційні «страйкбольні» гранати на вул. Тролейбусній у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.  

 

Як встановили правоохоронці, двоє 20-річних львів’ян, перебуваючи у нетверезому стані, з хуліганських мотивів кинули п’ять імітаційних «страйкбольних» гранат з вікна квартири, розташованої на шостому поверсі будинку. В результаті дій зловмисників ніхто не постраждав.  

Про звуки вибуху поліцейським повідомив мешканець одного з багатоквартирних будинків, розташованого на вулиці Тролейбусній у Львові. 

На хуліганів склали адміністративні протоколи за ст.173 ККУ про адміністративне правопорушення (Дрібне хуліганство). Санкція статті передбачає покарання – накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 40 до 60 годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням 20% заробітку, або адміністративний арешт на строк до 15 діб. 

Правоохоронці нагадують про неприпустимість таких вчинків, особливо під час дії воєнного стану. Звуки вибухів можуть завдати психологічних травм мешканцям, особливо дітям, людям похилого віку, внутрішньо переміщеним особам та учасникам бойових дій. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *