ОСТАННІ НОВИНИ

На Буковині мати прив'язувала 10-річного сина ланцюгом

Олег Дерев'янко

|

Жителька Чернівецького району прив’язувала 10-річного сина ланцюгом за ногу та утримувала його у дворі. Поліцейські вилучили дитину з сім’ї та передали медичним працівникам. Про це Львівському порталу повідомили у поліції Чернівецької області.

За даними відомства, до поліції звернулася староста Старостинського округу, яка, проходячи повз подвір’я 34-річної жительки Мамаївської територіальної громади, помітила прив’язаного ланцюгом хлопчика.

Свої злочинні дії мати пояснила методом виховання, аби її малолітній син не бешкетував та не втікав з дому.

Крім того, жінка самостійно виховує ще чотирьох синів віком 3, 4, 6 та 7 років, також має 14-річну донечку, яка постійно проживає з бабусею.

До прийняття фахівцями відповідного рішення, вони перебувають під наглядом бабусі та дідуся, які проживають окремо. А 10-річного хлопчика вилучили з сім’ї, наразі він перебуває в дитячій лікарні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 127 (Катування) Кримінального кодексу України. Такий злочин карається позбавленням волі на строк до шести років.

Триває досудове розслідування.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *