ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканець Волині ошукав двох львів'ян на 230 тисяч гривень

Олег Дерев'янко

|

У Львові правоохоронці повідомили про підозру 31-річному мешканцю Волинської області, який ошукав двох львів’ян на 230 тисяч гривень продаючи уявні автозапчастини та техніку. Про це Львівському порталу повідомили у поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, 31-річний мешканець Волинської області розміщував на торговельних платформах та у соціальних мережах в Інтернеті оголошення з пропозиціями продажу автозапчастин та колісної техніки. Проте, насправді товару в наявності у «підприємця» не було, а кошти, отримані від «клієнтів», він привласнював.

Правоохоронці задокументували кілька фактів незаконної діяльності шахрая, внаслідок чого один з його «клієнтів», який мав намір придбати запчастини до автомобіля, зазнав збитків на суму майже 170 тисяч гривень. Інший, який хотів придбати мінітрактор, позбувся понад 60 тисяч гривень.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 та ч. 3 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – штраф до 136 тисяч гривень або позбавлення волі до п’яти років.

Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *