ОСТАННІ НОВИНИ

Підрив військового в Москві: у Туреччині заявили про затримання підозрюваного

Маркіян Рой

|

У Туреччині заявили, що затримали чоловіка, який, імовірно, причетний до підриву автомобіля російського військового у Москві. Про це йдеться у дописі міністра внутрішніх справ Туреччини Алі Єрлікая, повідомляє hromadske.

Зазначається, що затриманий – громадянин росії на ім’я Євген Серебряков, який прилетів до Туреччини рейсом Москва – Бодрум. Турецьким правоохоронцям о 10:30 про нього повідомили представники російського підрозділу Інтерполу.

За словами Єрлікая, чоловік вийшов з аеропорту о 09:40, тобто раніше, ніж його внесли в базу даних Інтерполу про міжнародний розшук. Після координації дій правоохоронців та спецслужб його затримали у місті Бодрум, на півдні країни.


Нагадаємо, що у Москві вранці 24 липня вибухнув автомобіль Toyota Land Cruiser. Спершу російські медійні ресурси писали, що всередині машини перебував заступник начальника радіоцентру військової частини супутникового зв’язку Андрій Торгашов.

Проте згодом у Telegram-каналах та ЗМІ з’явилися повідомлення, що насправді автівка належала його тезці та офіцеру штаб-квартири Головного управління Генштабу міноборони рф (відомого як ГРУ).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *