ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині відбувся етап Кубку України з практичної стрільби

Олег Дерев'янко

|

У Львівській області визначили найвлучніших стрільців серед чоловіків та жінок у дисциплінах «пістолет» та «карабін». Про це Львівському порталу повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОВА.

Кубок України з практичної стрільби цьогоріч приймав ССК «Лемберг» у Львівській області. Змагання відбулись за сприяння Львівської ОВА, Федерації практичної стрільби України та її відокремленого підрозділу у Львівській області, СК «Парабелум».

У змаганнях взяли участь 109 спортсменів з 12 областей України та Києва. Після напружених стрілецьких матчів визначили переможців та призерів у дисциплінах «пістолет» та «карабін».

Нагороди спортсменів Львівщини:

  • відкритий клас, пістолет: 2 місце – Сенишин Орес, ССК «Лемберг», 3 місце – Козловський Микола, ССК «Лемберг»;
  • категорія «Сеньйор»: 1 місце – Галась Юрій, ССК «Парабелум»;
  • стандарт пістолет, категорія «Сеньйор»: 2 місце – Логвінов Юрій, ССК «Парабелум».

«До речі, у відкритому класі в стрільбі з пістолета між 1 та 2 місцями розрив був всього 1,4 бала, що свідчить про високу конкуренцію. У цій категорії переміг вінничанин Ігор Бондар, а на другому й третьому місцях – спортсмени зі Львівщини. Також зазначу, що дуже приємно було зустріти на змаганнях збірні команди з Кривого Рогу, Одеси, Харківщини», – зазначив керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *