ОСТАННІ НОВИНИ

Через «Дію» вже забронювали понад 55 тисяч працівників

Олег Дерев'янко

|

Від моменту запуску сервісу електронного бронювання в застосунку «Дія», керівники підприємств забронювали вже понад 55 тис. працівників. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Міністерства економіки України.

«Електронне бронювання вже у перші дні показало величезний попит. Лише за першу добу забронювали 15 тисяч людей», – зазначила Перша віцепрем’єр-міністерка – Міністерка економіки України Юлія Свириденко.

Цього тижня найбільше забронювали через «Дію» працівників компаній таких міст та областей:

  • майже 20 тис. осіб – м.Київ та Київська область;
  • понад 6 тис. осіб – Львівська область;
  • майже 6 тис. осіб – Дніпропетровська область;
  • понад 2 тис. осіб – Одеська область;
  • понад 1 тис. осіб – Закарпатська область.

Нагадаємо, що 17 липня завершили тестування та запустили функціонал електронного бронювання військовозобов’язаних через «Дію».

Отримати результат можна протягом доби. Для цього керівник подає заяву через портал «Дія» та засвідчує її електронним підписом. Система автоматично перевіряє, чи працівник офіційно працевлаштований та, чи є дані про нього в реєстрі «Оберіг».

У разі успішної перевірки інформація про бронювання з’являється в застосунку «Резерв+». Згодом витяг про бронювання можна буде завантажити на порталі «Дія» й за потреби роздрукувати.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *