ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина на 50% готова до опалювального сезону, – Козицький

Наталя Дуляба

|

Львівщина готується до нового опалювального сезону 2024/2025, наразі виконано вже половину необхідних робіт. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ЛОВА.

«Наша область готова до опалювального сезону на 50%. Профільні служби працюють над ізоляцією трубопроводів, заміною тепломереж, готують теплові пункти та проводять капітальний ремонт котелень. Усі заклади охорони здоров’я, соціального захисту та освіти на Львівщині, які перебувають в обласному підпорядкуванні, забезпечені резервними джерелами живлення на 100%», – прокоментував керівник області Максим Козицький.

Водночас він нагадав, що саме органи місцевого самоврядування мають забезпечити резервними джерелами живлення ті заклади, які є в комунальній власності.

Окрему увагу зараз приділяють Добротвірській громаді у Червоноградському районі, енергетичні об’єкти якої атакували російські окупанти.

«Львівська обласна державна адміністрація спільно з GIZ Ukraine, Добротвірською селищною громадою та Групою ДТЕК роблять все для того, щоб Добротвірська громада, як і всі громади нашої області, пройшла цей опалювальний сезон без ускладнень», – йдеться у повідомленні.

Додамо, що Львів теж активно готується до нового опалювального сезону, який може бути геть непередбачуваним через російські обстріли.

Львів’янам і бізнесу місто пропонує фінансову допомогу у купівлі генератора, акумулятора, інвентора та сонячних панелей. Всі ці програми Львівської міськради доступні тут.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *