ОСТАННІ НОВИНИ

На Левандівці авто збило на смерть 60-річного пішохода

Олег Дерев'янко

|

У середу вранці, 17 липня, на вулиці Левандівській у Львові легковик на смерть збив 60-річного чоловіка, який переходив дорогу поза межами пішохідного переходу. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини.

Аварія сталась 17 липня, близько о 08:20 на вулиці Левандівській.

Тут водій автомобіля «Тойота Корола», 53-річний львів’янин, скоїв наїзд на пішохода – також жителя Львова віком 60 років, який переходив проїзну частину поза межами пішохідного переходу.

Внаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження, від яких помер дорогою до лікарні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років тюрми із позбавленням водійських прав терміном до трьох років або без такого.

Триває слідство, правоохоронці встановлюють обставини ДТП.

Нагадаємо, 18 липня на Сихові в ДТП потрапив автобус №41. Постраждалих пасажирів оглядають на місці. Усі живі, але двох пасажирів вже госпіталізували.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *