ОСТАННІ НОВИНИ

На Сихові сталась ДТП з участю маршрутки, є потерпілі

Маркіян Рой

|

У четвер, 18 липня, на вулиці Червоної Калини, 60 сталася ДТП за участю маршрутки. Внаслідок чого є потерпілі. Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Рух в напрямку Сихова перекритий. Унаслідок ДТП є обрив електромережі. На місці події працюють усі необхідні служби.

Як повідомили у Львівській міській раді на проспекті Червоної Калини зіткнулися міський автобус №41. «Автобус зніс опору. 24 тролейбус тимчасово не курсуватиме», − додали у Львівській міськраді.

За попередньою інформацією міськради, в ДТП потрапив автобус №41. Постраждалих пасажирів оглядають на місці. Усі живі, але двох пасажирів вже госпіталізували.

«Потерпілих доправили до лікарні св. Луки, їм надають всю необхідну меддопомогу. Серед них 76-річна Тетяна, в жінки закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійна рана голови. Також госпіталізований 60-річний чоловік, в нього відкрито черепно-мозкова травма, стан стабільний», – поінформували в ЛМР з посиланням на керівницю управління охорони здоров’я Марту Матюшко.

За даними поліції Львівщини, водію маршрутного автобуса «БАЗ», 64-річному мешканцю Львівського району, під час руху стало зле, внаслідок чого він втратив керування транспортним засобом. Некерований автобус зіштовхнувся з легковиками «КІА» та «Шкода», які рухались в попутному напрямку.

Відтак «Шкода» перекинулась, а далі – зіштовхнулась з автомобілем «БМВ», водійка якого зупинилась перед пішохідним переходом. Після цього, автобус продовжив рух та виїхав на узбіччя, де скоїв наїзд на електроопору.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди тілесні ушкодження отримали дев’ятеро осіб. Наразі медики уточнюють діагнози потерпілих.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Варта 1, Поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *