ОСТАННІ НОВИНИ

Пенсіонерка з онуком торгували психотропами в Новому Роздолі

Наталя Дуляба

|

На торгівлі психотропними речовинами у Новому Роздолі викрили 75-річну пенсіонерку та її 29-річного внука. Про це Львівському порталу повідомили у Нацполіції Львівщини.

За даними слідства, 75-річна жителька Нового Роздолу та її 29-річний онук продавали наркозалежним особам психотропну речовину PVP. «Клієнти» приходили до них додому, де заборонену речовину отримували «з рук в руки».

Правоохоронці вже задокументували декілька таких фактів розповсюдження PVP.

Також під час санкціонованого обшуку у зловмисників вдома виявили та вилучили речовину, схожу на психотропний засіб PVP, засоби для фасування, електронні ваги, а також інші речові докази. Все це скерували на експертне дослідження.

Бабусі та її внуку оголосили підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до десяти років тюрми з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, суд обрав підозрюваним запобіжні заходи: бабусі – домашній арешт, а внуку – тримання під вартою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *