ОСТАННІ НОВИНИ

На Закарпатті водій з Львівщини збив 10-річного хлопчика на електросамокаті

Олег Дерев'янко

|

У суботу, 13 липня, на Закарпатті водій легковика КІА збив 10-річного хлопчика, який рухався на електросамокаті. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Нацполіції Закарпатської області.

Аварія сталася 13 липня, в селі Синевир Хустському районі Закарпатської області. Тут водій автомобіля марки КІА наїхав на 10-річну дитину.

Відомо, що 25-річний уродженець Львівської області рухався на своєму транспортному засобі по автодорозі територіального значення у напрямку села Синевир. Саме в цей час по краю проїзної частини, в попутному напрямку легковика, також рухався хлопчик на електросамокаті та раптово здійснив маневр ліворуч.

Внаслідок наїзду дитина отримала численні травми та була госпіталізована до місцевого медзакладу.

25-річного жителя Львівщини освідували – за кермом він перебував тверезий. Автомобіль правоохоронці помістили на спецмайданчик поліції.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжке тілесне ушкодження потерпілого (ч. 2 ст. 286  Кримінального кодексу України). Йому загрожує до восьми років тюрми з позбавлення водійських прав на строк до трьох років.

Слідство триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *