ОСТАННІ НОВИНИ

«Як під копірку»: Фіцо прокоментував замах на Трампа

Олег Дерев'янко

|

Прем’єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо заявив, що замах на Дональда Трампа має схожий сценарій із нападом на нього самого. Про це він повідомив у власних соцмережах.

Він написав, що якби нападник на Трампа знав словацьку, то йому «було б достатньо прочитати газету N, Sme або Aktuality, щоб отримати бажання “розібратися” з непокірним експрезидентом США».

«Сценарій як під копірку. Політичні опоненти Трампа намагаються закрити йому рота, а коли їм це не вдається, то вони так дістають громадськість, що якийсь бідолаха береться за зброю. А тепер ми побачимо розмови про необхідність примирення, умиротворення і прощення», – написав Фіцо.

Нагадаємо, що у Дональда Трампа вистрілили під час передвиборчого мітингу в Батлері, штат Пенсільванія. Куля пробила йому верхню частину вуха.

Стрілець загинув, один учасник мітингу вбитий і ще двоє глядачів отримали поранення.

Правоохоронці повідомляли, що попередньо ідентифікували одного стрільця. Згодом ФБР підтвердило інформацію ЗМІ, що стрілецем, який намагався вбити колишнього президента Дональда Трампа, є 20-річний Томас Метью Крукс.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *