ОСТАННІ НОВИНИ

ФБР підтвердило особу того, хто стріляв у Трампа

Олег Дерев'янко

|

Федеральне бюро розслідувань підтвердило інформацію ЗМІ, що стрілецем, який намагався вбити колишнього президента Дональда Трампа, є 20-річний Томас Метью Крукс. Про це пише BBC.

За даними відомства, Крукс із Бетел-Парку, штат Пенсільванія, здійснив кілька пострілів, один з яких влучив Трампу у вухо.

«Триває активне розслідування, і всіх, хто має інформацію, яка може допомогти в розслідуванні, ми заохочуємо надсилати фотографії або відео», – йдеться у повідомленні.

Для ідентифікації нападника провели ДНК-аналіз, оскільки він не мав при собі жодних документів. Як зазначається, місто його проживання, Бетел-Парк, знаходиться всього за годину їзди від місця стрілянини в Трампа.

За даними AP, 20-річний Томас Меттью Крукс був зареєстрований як виборець від Республіканської партії в Пенсільванії. Але федеральні звіти про фінансування кампаній також показують, що він передав 15 доларів комітету прогресивних політичних дій 20 січня 2021 року, у день, коли президент Джо Байден склав присягу.

Нагадаємо, що Дональда Трампа поранили у вухо під час передвиборчого мітингу в Батлері, штат Пенсільванія

Стрілець загинув, один учасник мітингу вбитий і ще двоє глядачів отримали поранення.

Правоохоронці повідомляли, що попередньо ідентифікували одного стрільця. Таблоїд New York Post пише, що йдеться про 20-річного хлопця.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *