ОСТАННІ НОВИНИ

У ЗСУ заперечили окупацію Яснобродівки на Донеччині

Наталя Дуляба

|

Село Яснобродівка в Покровському районі Донецької області перебуває під контролем Сил оборони України. Про це Інтерфакс-Україна 10 липня повідомив речник ОСУВ «Хортиця» Назар Волошин.

«Вчора у своєму зведенні Міністерство оборони країни-вбивці повідомило, що російська окупаційна армія взяла під свій контроль населений пункт Яснобродівка Покровського району Донецької області й у такий спосіб покращила своє тактичне положення. В оперативно-стратегічному угрупованні військ “Хортиця” наголошують, що це чергова брехня від російських пропагандистів», – сказав речник.

Він наголосив, що оприлюднена ворогом інформація не відповідає дійсності, і Яснобродівка перебуває під контролем українських військових.

«Сили оборони України контролюють обстановку в тому напрямку й поблизу зазначеного селища. Варто зазначити і наголосити, що станом на ранок жодних територіальних успіхів ворог не мав, російської ворожої армії в цьому населеному пункті немає», – заявили в ЗСУ.

Назар Волошин зазначив, що ворог і далі намагається тиснути на Сили оборони України на Покровському напрямку, на цій ділянці фронту тривають щоденно активні бойові дії. Агресор шукає слабкі місця в українській обороні, кидає на штурми і нещодавно мобілізованих, і колишніх ув’язнених.

«Сили оборони мужньо протистоять ворожій навалі, продовжують непохитно утримувати займані рубежі й позиції, виснажувати ворога на всій лінії фронту, завдавати російським військам відчутних втрат у живій силі, озброєнні й військовій техніці, а також здійснюють заходи з посилення стійкості оборони», – сказав Волошин.

Як повідомляв Львівський портал, напередодні в ЗСУ також спростували інформацію, що окупанти зайшли у Торецьк на Донеччині.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *