ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни не зайшли у Торецьк, – Сили оборони

Наталя Дуляба

|

Речник ОСУВ «Хортиця» Назар Волошин спростував інформацію про те, що російські окупанти увійшли у Торецьк на Донеччині. Про це повідомляє Армія.Inform.

«Ворога в місті Торецьк немає, як було раніше повідомлено десь у соціальних мережах. І скажу так: Сили оборони дають адекватну відповідь ворогу на тому напрямку», – заявив військовий і додав, що в місті перебувають ЗСУ.

Назар Волошин зазначив, що лише протягом цього ранку на Торецькому напрямку було зафіксовано близько 200 ворожих обстрілів з різних видів озброєння.

«Повірте, ворог далі, ніж він є зараз чи був вчора, не пройде. Однак дошкуляє як його артилерія, так і авіація. Ворог, нехтуючи всім, уже хизується у своїх соціальних мережах, що він використовує важкі вогнеметні системи, обстрілюючи населені пункти на тому напрямку», – підкреслив речник ОСУВ «Хортиця».

За даними Генштабу, станом на ранок 9 липня російські окупанти за підтримки авіації здійснили 19 атак на Торецькому напрямку неподалік населених пунктів Диліївка, Південне, Північне, Торецьк та Нью-Йорк.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *