ОСТАННІ НОВИНИ

Світоліна вийшла у чвертьфінал Вімблдону

Андрій Котенський

|

Еліна Світоліна пройшла до чвертьфіналу Вімблдону-2024. У двох сетах вона розгромила представницю Китаю Ю Ван (6:2, 6:1), повідомляє Суспільне.Спорт.

На сам матч проти китаянки Світоліна вийшла з чорною пов’язкою – через масований обстріл Росією України, зокрема, влучання у дитячу лікарню «Охматдит».

Світоліна закінчила матч за 56 хвилин. А після гри дала емоційний флешкоментар: розповіла, що їй було важко зосередитися через масований обстріл Росії.

«Без сумніву, це була гарна гра. Але це був складний день для українців», – сказала Світоліна, після чого не стримала сліз. Стадіон підтримував українку гучними оваціями.

Після паузи українська тенісистка пояснила: зосередитися на грі і взагалі виходити на корт їй було важко через новини про обстріл України: «Тому так, було не так вже просто зосередитися на грі. З самого ранку було дуже важко читати новини, виходити на корт – надзвичайно важко. Тож я рада, що зіграла та здобула перемогу».

Наступний матч на Вімблдоні Еліна Світоліна проведе проти представниці Казахстану Єлєни Рибакіної, четвертої ракетки світу. Саме їй українська тенісистка поступалася у четвертому колі попереднього Грендслему, Ролан Гарросу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *