ОСТАННІ НОВИНИ

Рашисти вбили у Кривому Розі 10 людей, – ОВА

Наталя Дуляба

|

У понеділок вранці, 8 липня, російські окупанти здійснили ракетний удар по Кривому Рогу і вбили там 10 людей. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

«Масована ворожа атака з повітря на область. У Кривому Розі є руйнування на підприємстві та пожежа. Попередньо – 10 загиблих і понад 30 постраждалих», – сповістив він.

У Дніпрі внаслідок обстрілу пошкоджено багатоповерхівку, підприємство та СТО. Є поранені, але їхня кількість уточнюється.

Як додали в Офісі генпрокурора, у Кривому Розі поранено 31 людину. Руйнувань зазнало промислове підприємство.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.438 ККУ (порушення законів та звичаїв війни, поєднане з умисним вбивством).

Нагадаємо, зранку 8 липня російські війська здійснили масовану ракетну атаку по Україні. Під ударом опинились Київ, Кривий Ріг, Дніпро та Донеччина.

У Києві рашисти влучили у дитячу лікарню, офісну будівлю та житлові будинки. Під завалами Охматдиту є люди, уламки розбирають не лише профільні служби, а й медики та прості мешканці. Досі було відомо про вісьмох загиблих у столиці і 25 поранених.

За даними МВС, загалом внаслідок обстрілу війська РФ вбили в Україні два десятки людей, ще близько 50 поранили.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *