ОСТАННІ НОВИНИ

Масована ракетна атака: росіяни вбили в Україні два десятки людей, – МВС

Наталя Дуляба

|

У понеділок вранці, 8 липня, російські окупанти здійснили масовану ракетну атаку по Україні. Під ударом опинились Київ, Дніпро, Кривий Ріг і Донеччина. Відомо про два десятки загиблих і близько 50 поранених. Про це повідомив глава МВС Ігор Клименко.

«Сьогоднішній ранок вчергове довів, що росія – країна терористів та виродків. Десятки ракет по містах у годину-пік. Удар по найбільшій дитячій лікарні країни (столичний Охматдит).

Також росіяни завдали удару по Дніпру, Кривому Рогу, Донеччині. Загалом внаслідок ранкової атаки рф по Україні загинуло близько 20 людей, близько півсотні – поранено», – відзначив міністр.

У Києві, як відомо, рашисти влучили у дитячу лікарню, офісну будівлю та житлові будинки. Під завалами Охматдиту є люди, уламки розбирають не лише профільні служби, а й медики та прості мешканці. Досі було відомо про вісьмох загиблих у столиці і 25 поранених.

На місцях вже облаштовують пункти психологічної допомоги, слідчі фіксують воєнні злочини Кремля.

«Сьогодні країна відчула не страх, а ще більше люті та ненависті. За терор проти цивільних та дітей відповідь буде», – підкреслив Ігор Клименко.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *