ОСТАННІ НОВИНИ

Рашисти атакували підприємство у Покровську. Є загиблі

Андрій Котенський

|

Щонайменше 3 людини загинули у Покровську – такі попередні наслідки ранкового удару рашистів по одному із підприємств міста, повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

Покровська громада стала однією з жертв масованої ракетної атаки, яку росіяни здійснили сьогодні зранку по всій країні.

«Наразі є інформація про влучання у підприємство – саме на його території загинули троє чоловіків. Під вогнем опинилися і інші громади Донеччини – інформація про постраждалих та пошкодження звідти не надходила», – повідомив Вадим Філашкін.

Нагадаємо, зранку 8 липня російські війська здійснили масовану ракетну атаку по Україні. Під ударом опинились Київ, Кривий Ріг, Дніпро та Донеччина.

У Києві рашисти влучили у дитячу лікарню, офісну будівлю та житлові будинки. Під завалами Охматдиту є люди, уламки розбирають близько 500 людей. Це не лише профільні служби, а й медики та прості мешканці. Досі було відомо про вісьмох загиблих у столиці і 25 поранених.За даними МВС, загалом внаслідок обстрілу війська РФ вбили в Україні два десятки людей, ще близько 50 поранили.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *