ОСТАННІ НОВИНИ

Нареченого гучного весілля з експрацівницею ДБР піймали на горищі у Львові, – ЗМІ

Олег Дерев'янко

|

Документуючи отримання неправомірної вигоди за допомогу в ухиленні від мобілізації, у Львові правоохоронці затримали оголошеного в розшук скандального експрокурора Ростислава Ільницького. Про це повідомляє Українська правда.

За даними джерела УП, прокуратура та СБУ задокументували факт вимагання та одержання адвокатом Богданою М. (яка є тещею Ільницького) неправомірної вигоди в розмірі 3500 доларів. Ця неправомірна вигода була отримана за вплив на службових осіб ТЦК та СП Львівської області з метою оновлення військово-облікових даних та одержання QR-коду двома військовозобов’язаними, а також надання одному з них відстрочки від призову за мобілізацією.

5 липня адвокатку затримали після одержання коштів в сумі 3500 доларів.

Під час обшуку на горищі будинку затриманої правоохоронці виявили та затримали розшукувану особу, а саме – Ільницького Ростислава Васильовича.

Джерело УП додало, що наразі проводяться невідкладні слідчі (розшукові) та процесуальні дії, встановлюються інші можливі співучасники злочину, за результатами проведення яких буде вирішено питання щодо повідомлення про підозру.

Передісторія

7-8 жовтня експрокурор Ростислав Ільницький гуляв гучне і пише весілля з колишньою працівницею ДБР Роксоланою Москвою в п’ятизірковому комплексі Emily Resort у Винниках.

Вітали молодят 800 осіб, серед них були прокурори, колишні працівники правоохоронних органів, ДБР, податкової, депутати, адвокати та бізнесмени. Два дні поспіль гостей розважали Олександр Пономарьов, Ольга Полякова, Дзідзьо, гурт «Дзвони сонця», а ведучим свята був шоумен Григорій Решетнік.

Таке розкішне гуляння під час повномасштабної війни неабияк збурило суспільство, через це у бік Ільницького та Москви полетів шквал критики.

Невдовзі після скандального весілля журналісти дізнались, що 27-річна експрацівниця Львівського територіального управління ДБР Роксолана Москва під час роботи на держслужбі у 2021 році придбала новий Audi Q8 більш ніж за 2,3 млн грн.

Згодом Ільницького оголосили у розшук.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *