ОСТАННІ НОВИНИ

У розшук оголосили експрокурора Ільницького, який прославився гучним весіллям у Львові

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці розшукують колишнього прокурора Ростислава Ільницького, який став відомим через своє пишне весілля з експрацівницею ДБР Роксоланою Москвою у п’ятизірковому комплексі у Львові. Відповідне оголошення з’явилось на порталі МВС.

Яворівський відділ поліції оголосив 31-річного Ростислава Ільницького в розшук як особу, що переховується від слідства. Датою його зникнення вказане 1 грудня.

Експрокурора розшукують за порушення статті 358 Кримінального кодексу України:

  • ч. 1 – підроблення посвідчення або іншого офіційного документа, який видається чи посвідчується підприємством, установою, організацією, громадянином-підприємцем, нотаріусом, державним реєстратором;
  • ч. 3 – неправомірні дії з документами, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб;
  • ч. 4 – використання завідомо підробленого документа.

Як пише Lviv.media, посилаючись на власні джерела у правоохоронних органах, йдеться про про підробку документів для виїзду за кордон.

Як відомо, наприкінці жовтня Ростиславу Ільницькому підготували до вручення повістку. Чи таки отримав він її, достеменно не відомо.

Передісторія

7-8 жовтня експрокурор Ростислав Ільницький гуляв гучне і пише весілля з колишньою працівницею ДБР Роксоланою Москвою в п’ятизірковому комплексі Emily Resort у Винниках.

Вітали молодят 800 осіб, серед них були прокурори, колишні працівники правоохоронних органів, ДБР, податкової, депутати, адвокати та бізнесмени. Два дні поспіль гостей розважали Олександр Пономарьов, Ольга Полякова, Дзідзьо, гурт «Дзвони сонця», а ведучим свята був шоумен Григорій Решетнік.

Таке розкішне гуляння під час повномасштабної війни неабияк збурило суспільство, через це у бік Ільницького та Москви полетів шквал критики.

Невдовзі після скандального весілля журналісти дізнались, що 27-річна експрацівниця Львівського територіального управління ДБР Роксолана Москва під час роботи на держслужбі у 2021 році придбала новий Audi Q8 більш ніж за 2,3 млн грн.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *