ОСТАННІ НОВИНИ

Під час роботи в ДБР наречена зі скандального весілля придбала елітне авто, – ЗМІ

Ольга Денисяка

|

27-річна колишня працівниця Львівського територіального управління ДБР Роксолана Москва, яка стала відомою завдяки своєму розкішному весіллю з експрокурором, під час роботи на держслужбі придбала новий Audi Q8. Про це повідомляє LVIV.MEDIA.

Із власних джерел журналістам стало відомо, що автомобіль був придбаний у 2021 році з салону, його ціна понад 2,3 млн грн (близько 85 тис. доларів за тодішнім курсом)

Роксолана Москва влаштувалася на роботу у ДБР у 2018 році на посаду провідного спеціаліста сектору кадрової роботи та державної служби ТУ ДБР. У той час директором ДБР був Роман Труба, а Роксолана Москва — племінниця його колишньої дружини. Роксолана Москва пропрацювала у бюро кілька років і у березні 2022 року її звільнили. Проте Москва вирішила повернутися на роботу в бюро. Через пів року після звільнення Восьмий апеляційний адміністративний суд поновив її на посаді, ще й стягнув на її користь 231 тис. грн за вимушений прогул. ДБР з цим рішенням не погоджується і оскаржує його у Верховному суді.

Після всеукраїнського розголосу та обурення через коштовне весілля, відео з якого опублікувала сама наречена Роксолана, ДБР відреагувало і відхрестилося від неї. Мовляв, Роксолана Москва майже два роки не працює у бюро, а за вчинки експрацівників вони не відповідають.

Проте, як вдалося дізнатися журналістам, під час роботи на держслужбі Роксолана Москва стала власницею елітного авто Audi Q8. 

«З джерел у правоохоронних органах ми дізналися, що автомобіль з реєстраційним номером ВС 7444 II належить Роксолані Ігорівні Москві. Ціна авто під час реєстрації була вказана — 2 324 822,5 грн (за тодішнім курсом це приблизно 85,5 тис. доларів). І йдеться саме про купівлю авто. Роксолана Москва досі володіє цією машиною і у 2023 році вона щонайменше сім разів порушувала правила паркування і за це її штрафували. Ба більше, Роксолана не оплачувала штрафи вчасно, тому гроші з неї стягувала виконавча служба. Про це свідчать дані з автоматизованої системи виконавчого провадження», – йдеться у матеріалі.

За даними відкритої бази даних, авто з таким номером було зареєстроване 26 червня 2021 року, з того часу реєстрація не змінювалася. Тобто Москва і досі має у власності цей автомобіль. Власницею авто Роксолана Москва стала ще перебуваючи на посаді у ДБР, у той час його територіальне управління бюро у Львові вже очолював Руслан Ляшко, від і досі залишається на цій посаді. 

Нагадаємо, що впродовж двох днів, 7-8 жовтня, у п’ятизірковому комплексі Emily Resort святкували пишне весілля колишнього прокурора Ростислава Ільницького та колишньої працівниці відділу кадрів територіального управління ДБР у Львові Роксолани Москви. Вітали молодят 800 осіб, серед них прокурори, колишні працівники правоохоронних органів, ДБР, податкової та депутати.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *