ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській онколікарні облаштують сучасне сховище

Маркіян Рой

|

В онколікарні на вул. Гашека облаштують сховище. Підвальні приміщення головного корпусу онкологічного центру на вул. Гашека, 2 А реконструюють для облаштування укриття. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській міській раді.

В онколікарні на вул. Гашека облаштують сховище. Сучасне укриття матиме окремий вихід.

До департаменту архітектури та просторового розвитку Львова надійшло звернення щодо реконструкції групи підвальних приміщень будівлі головного корпусу Комунального некомерційного підприємства Львівської обласної ради «Львівський онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр» за адресою: м. Львів, вул. Я. Гашека, 2А. Тут планують облаштувати споруду подвійного призначення з захисними властивостями протирадіаційного укриття та влаштуванням доступу для маломобільних.

«Сховище влаштовується за новими сучасними нормативами, відповідно має окремий вихід. Готуємо позитивне рішення», – повідомили в департаменті архітектури та просторового розвитку Львівської міської ради.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *