ОСТАННІ НОВИНИ

Віктор Біщук: «Чому токсичний нардеп Тищенко продовжує жити життям обраного?»

|

Львівський журналіст Віктор Біщук про побиття ексбійця підрозділу ГУР, яке скоїли, ймовірно, охоронці одіозного нардепа Миколи Тищенка:

«Посіпаки «нардепа»-непорозуміння Миколи Тищенка, той що в народі Коля-котлета, вчора [20 червня] побили в Дніпрі добровольця підрозділу Kraken. Показово, на вулиці. Захисник був із маленькою дитиною. Показав посвідчення. Це не зупинило добре підкачаних биків, що були в свиті Колі-котлети.

Це той самий Коля-котлета, ресторан якого показово працював під час Covi-19 та карантину. Той самий, якого зловили на відпочинку в Таїланді під час заборони виїжджати за кордон під час війни.

Це той самий захисник, який ризиком для життя забезпечив Колі-котлеті можливість ходити вулицями Києва, Дніпра, Львова і жити життям обраного.

Чому Коля-котлета попри всю токсичність продовжує бути нардепом і сповна, на всі широкі груди користуватись можливостями, які дає йому щедре українське законодавство та добрий український народ? Можливо, тому що вміє бути корисним своїм друзям та кумам навіть у найбільш смердючих справах. У протистоянні з такими ж випадковими пасажирами у владному вагоні, які так само, як і він не ставлять і не зважають на політичну репутацію (бо не мають її). Які не забули, як в «90-х рішали дєла» з битами на вулицях Києва чи інших міст.

Національна поліція відкрила кримінальне провадження за фактом завдання легких тілесних ушкоджень та позбавлення волі. Формулювання на старті підказує, що справа, імовірно, завершиться нічим для нападників.

Що можемо зробити ми?

Максимально поширювати інформацію про цю подію.

Вимагати від колег Миколи Тищенка позбавити його повноважень депутата.

Слідкувати за ходом справи.

Коли прийде час виборів (а він прийде), дивитись, де випірне це непорозуміння і робити висновки».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *