ОСТАННІ НОВИНИ

«Відрядження» Тищенка до Таїланду: нардепа пообіцяли виключити зі «Слуги народу»

Анастасія Диняк

|

Народний депутат від «Слуги народу» Микола Тищенко проведе зустріч з «українською громадою» у чотиризірковому готелі у Бангкоці. Про це повідомили у пресслужбі посольства України у Таїланді.

«Посольство запрошує на зустріч з народним депутатом України 9-ого скликання Миколою Тищенком для обговорення питань покращення взаємодії з представниками української громади в Королівстві Таїланд», — йдеться у повідомленні.

Зустріч планують провести у п’ятницю 27 січня в чотиризірковому готелі «Novotel» у столиці Таїланду Бангкоці.

Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук заявив, що не відряджав Тищенка за кордон та не підписував йому відрядження до Таїланду.

Голова «Слуги народу» Давид Арахамія пообіцяв виключити Тищенка з фракції та звільнити його з посади заступника голови.

«Бачу, що не всі розуміють, чим повинні займатися народні депутати під час війни», — написав Арахамія.

Він наголосив на скликанні термінового засідання для виключення Тищенка зі «Слуги народу», а також закликав Олену Шуляк виключити нардепа з одноіменної партії.

«Впевнений, нікому не потрібно пояснювати, за що. Сподіваюся, після цього до всіх остаточно дійде, у чому полягає робота депутата воюючої країни», — додав голова фракції.

Оновлено: згодом Олена Шуляк повідомила про звільнення Тищенка з партії «Слуга народу».

За даними Bihus.info, з початку повномасштабної війни Тищенко також проводив благодійні вечері в замку у передмісті Праги та у мішленівському ресторані Парижа. 

Нагадаємо, раніше Рада національної безпеки та оборони дозволила чиновникам виїжджати з України виключно у службові відрядження в умовах воєнного стану.

«Хочуть відпочивати зараз — будуть відпочивати поза межами державної служби. За кордон їздити на відпочинок чи з якоюсь іншою недержавною метою посадовцям більше не вдасться», — наголосив президент Володимир Зеленський.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *