ОСТАННІ НОВИНИ

Нанесла понад 20 ударів палицею по могилах захисників у Києві: жінці оголосили підозру

Олег Дерев'янко

|

У Києві 60-річній жінці, яка осквернила могили військових Дмитра (Да Вінчі) Коцюбайла, Андрія (Джуса) Пільщикова та Павла Петриченка, повідомили про підозру. Їй загрожує до семи років тюрми. Про це Львівському порталу повідомили у Київській міській прокуратурі.

Згідно з даними слідства, 20 червня на території Аскольдової могили в м. Києві підозрювана вчинила акт вандалізму на могилах загиблих захисників України – Дмитра Коцюбайла с позивним «Да Вінчі», Андрія Пильщикова з позивним «Джус», а також Павла Петриченка.

Зловмисниця з хуліганських мотивів нанесла понад 20 ударів палицею по могилах захисників, зірвала та поламала пам’ятні таблички, розбила лампадки.

Правоохоронці у той же день розшукали жінку та затримали в порядку ст. 208 КПК України. Готується клопотання про обрання запобіжного заходу.

Їй повідомили про підозру за фактом наруги над могилами захисників України, вчиненому з хуліганських мотивів (ч. 3 ст. 297 КК України).

Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *