ОСТАННІ НОВИНИ

Парамедикиня Пташка припиняє службу в 59 ОМПБр

Олег Дерев'янко

|

Парамедикиня з «Азовсталі» Катерина Поліщук з позивним Пташка заявила про припинення служби в 59 окремій мотопіхотній бригаді. Про це вона повідомила у власних соцмережах.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Пташка (@ptashka_from_azovstal)

«Я не буду багато розписувати, жалітись чи скаржитись. Одна з найважливіших новин (та переваг для мене, як добровольця старого зразка) в силу ряду непоборних обставин та подій, я змушена припинити співпрацю з 59 ОМПБр та свою службу в цій бригаді. З подякою та повагою прощаюсь з цими чудовими людьми», – йдеться у повідомленні.

Вона висловила вдячність колегам за спільну роботу та підтримку і зазначила, що наразі знаходиться в періоді «самоізоляції».

«Дякую за 14 місяців плідної роботи, нову військову професію, терпіння, розуміння і справжню любов, якої так бракувало мені, в яку я вже не вірила. Не тому, що я Пташка. А тому що я – це я. Ви – найкраще, що могло статись зі мною у такий важкий період. Нехай це буде заслужена відпустка, самоізоляція чи як ви самі це назвете. Я повернусь незабаром. Але поки мені потрібна тиша», – додала Пташка.

Нагадаємо, у вересні 2022 року у мережі з’явилося відео полоненої парамедикині Катерини Поліщук з «Азовсталі». Окупанти називають Пташку снайперкою «Азову», хоча вона парамедикиня медичного батальйону «Госпітальєри». Вона перебувала у російському полоні до 21 вересня 2022 року.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *