ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський зустрівся з Папою Франциском

Наталя Дуляба

|

Під час перебування в Італії президент Володимир Зеленський зустрівся з Папою Римським Франциском, з яким поговорив про війну в Україні. Про це Львівському порталу повідомили в Офісі президента.

Глава держави детально розповів Понтифіку про наслідки агресії РФ проти України, російський повітряний терор та про складну ситуацію в енергетиці.

«Також поспілкувалися про Формулу миру, роль Святого Престолу у встановленні справедливого і сталого миру для України, очікування від Глобального саміту миру», – так прокоментував зустріч сам Володимир Зеленський.

Президент відзначив зусилля Ватикану щодо наближення миру, зокрема повернення додому викрадених Росією українських дітей. Він також подякував Папі Римському за молитви за мир для України, духовну близькість із українцями та надану гуманітарну допомогу.

Зазначимо, в Італії Володимир Зеленський взяв участь у саміті G7. Під час нього Україна підписала безпекові угоди зі США та з Японією.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ОПУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *