ОСТАННІ НОВИНИ

На Житомирщині після візиту до ТЦК помер чоловік

Олег Дерев'янко

|

У Житомирській області помер військовозобовʼязаний, якого доставили до районного ТЦК. У військкоматі кажуть, що смерть пов’язана з епілепсією і жодного стороннього фізичного впливу на чоловіка не чинилося. Про це Львівському порталу повідомили у Житомирському обласному ТЦК та СП.

За даними відомства, 28 травня до 2 відділу Звягельського РТЦК та СП доставили військовозобов’язаного для проходження військово-лікарської комісії.

«Свідки зазначають, що чоловік декілька днів до цього зловживав алкоголем і був з ознаками легких травмувань», – йдеться у повідомленні.

Уранці 29 травня чоловіка «схопив» епілептичний напад, спричинений тривалим вживанням алкоголю, зазначають у територіальному центрі комплектування. Йому надали першу невідкладну медичну допомогу, викликали карету «швидкої».

Слідчо-оперативна група на місці інциденту кваліфікувала подію як самокаліцтво.

У неділю, 2 червня, від отриманих під час епілептичного нападу травм чоловік помер у лікарні.

Інформація про померлого військовозобов’язаного поширилася в одній із місцевих груп у Facebook, де в коментарях смерть чоловіка пов’язують з певними діями з боку ТЦК та СП.

«Слідчі, які проводили експертизу, зазначили: жодного стороннього фізичного впливу на чоловіка не чинилося», – заперечили у військкоматі.

Нагадаємо, що це вже не перший випадок, коли військовозобовʼязаний помирає у ТЦК.

23 травня у військовозобов’язаного, який знаходився в одному з ТЦК та СП на Закарпатті різко погіршилося самопочуття. Йому надали домедичну допомогу та викликали бригаду «швидкої», які по приїзду констатували смерть.

На території Саксаганського ТЦК Кривогу Рогу раптово помер військовозобов’язаний. У військкоматі стверджують, що в нього стався епілептичний напад.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *