ОСТАННІ НОВИНИ

На Закарпатті у ТЦК помер військовозобов'язаний

Олег Дерев'янко

|

У четвер, 23 травня, в одному з ТЦК та СП на Закарпатті помер військовозобов’язаний чоловік. За даним фактом призначено службову перевірку. Про це Львівському порталу повідомили в Закарпатській ОТЦК та СП.

До складу позаштатних військово-лікарських комісій при ТЦК та СП входять лікарі закладів охорони здоров’я комунальної та державної форми власності, що визначені виконавчим комітетом міської, сільської, селищної ради.

«На жаль, трапляються випадки, коли медики ВЛК визнають військовозобов’язаних придатними до служби, але згодом відбуваються трагедії», – йдеться у повідомленні.

За даними відомства, 23 травня у військовозобов’язаного, який знаходився в одному з підпорядкованих ТЦК області і за висновками ВЛК був придатним до служби, різко погіршилося самопочуття. Йому надали домедичну допомогу та викликали бригаду «швидкої», які по приїзду констатували смерть.

За даним фактом призначено службову перевірку.

Нагадаємо, що на території Саксаганського ТЦК Кривогу Рогу раптово помер військовозобов’язаний. У військкоматі стверджують, що в нього стався епілептичний напад.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *