ОСТАННІ НОВИНИ

Польські фермери знову заблокували пункт пропуску на Львівщині

Наталя Дуляба

|

У вівторок, 4 червня, протестувальники заблокували рух вантажівок у пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» на кордоні з Польщею. Про це Львівському порталу повідомили у Держприкордонслужбі України.

«Протестувальники не пропускають вантажівки на виїзд з України. На вʼїзд в Україну пропускають вантажівки за раніше оголошеним графіком: 12 транспортних засобів протягом 12 годин, а також по 4 вантажівки, які перевозять гуманітарну допомогу, на годину», — йдеться у повідомленні.

Інші категорії транспортних засобів пропускають у звичайному режимі в обох напрямках.

Польські фермери протестують і вимагають зменшити ввезення зернових культур з України.

Коли саме вдасться відновити повноцінний рух вантажівок через пункт пропуску «Рава-Руська – Гребенне», наразі не відомо.

Нагадаємо, після тривалих протестів фермерів усі пункти пропуску на польсько-українському кордоні остаточно розблокували наприкінці квітня.

Більше місяця на кордоні з Польщею все було спокійно, проте 3 червня протестувальники анонсували відновлення своїх протестів. Наразі йдеться про один пункт пропуску — «Рава-Руська – Гребенне».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *