ОСТАННІ НОВИНИ

Поляки розблокували всі пункти пропуску на кордоні з Україною

Ольга Денисяка

|

У понеділок, 29 квітня, у пункті пропуску «Рава-Руська — Гребенне» на польсько-українському кордоні відновився рух вантажівок. Про це повідомила Держприкордонслужба.

За інформацією, отриманою від Прикордонної варти Республіки Польща, після 10:00 год. польські фермери припинили дії з блокування руху вантажним транспортним засобам перед пунктом пропуску «Гребенне – Рава-Руська».

«Оформлення та пропуск через кордон вантажівок у двох напрямках здійснюється у звичайному режимі», – наголосили прикордонники.

Водночас, за наявною інформацією, на в’їзд до Польщі не пропускатимуть вантажівки, які переміщують зернові культури. Даний вид вантажу може слідувати по території Польщі виключно в режимі транзиту.

«На цей час з боку суміжної держави накопичення вантажівок не спостерігається, на виїзд з України ваговози рухаються за е-Чергою. Просимо водіїв та перевізників врахувати цю інформацію під час планування міжнародних перевезень», – додали в ДПСУ.

Зазначимо, 20 квітня польські протестувальники розблокували пункти пропуску «Шегині – Медика» та «Краківець – Корчова» на кордоні з Україною. 22 квітня протестувальники припинили блокування руху і на пункті пропуску Ягодин – Дорогуськ.

Таким чином станом на 29 квітня на польському кордоні розблоковані вже всі пункти пропуску.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *