ОСТАННІ НОВИНИ

На Закарпатті затримали ухилянтів, які хотіли переплисти Тису на човнах

Олег Дерев'янко

|

У п’ятницю, 31 травня, на Закарпатті прикордонники затримали сімох чоловіків, які планували переплисти Тису, щоб потрапити в Угорщину. Про це Львівському порталу повідомили у Західному регіональному управлінні ДПСУ.

За даними відомства, 31 травня, о 04:00, порушників неподалік від кордону зафіксувала біспектральна камера. Група реагування одразу ж вирушила на затримання.

Пошкодивши загороджувальний паркан, чоловіки швидко рухалися в бік річки Тиса, де проходить українсько-угорський кордон. Чоловіки несли з собою гумові човни. Наряд затримав їх за 100 метрів від держрубежу.

 

«Один мукачівець, троє жителів Львівщини та троє жителів Харківщини не приховували намірів щодо спроби незаконно потрапити в Угорщину. Двоє жителів Львівщини за “міждержавне турне” віддали переправникам по 15 тисяч доларів, з решти чоловіків ділки витребували по 5 тисяч доларів», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці склали адмінпротоколи на затриманих. Ці справи вже скеровані до суду. Крім того, про умисне пошкодження загороджувального паркану прикордонники повідомили поліцію.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *