ОСТАННІ НОВИНИ

Частині Львова ввімкнули гарячу воду після гідравлічних випробувань

Наталя Дуляба

|

Гідравлічні випробування у Залізничному районі Львова завершили на два дні раніше, тож усім мешканцям вже повернули гаряче водопостачання. Також станом на 27 травня гарячу воду отримують мешканці Галицького району, 90% житлових будинків Личаківського і частини Шевченківського районів. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

«Подати гарячу воду мешканцям Залізничного району планували з 27 травня, однак вже у суботу, 25 травня, гаряче водопостачання було відновлено», – кажуть тепловики.

Станом на ранок понеділка, 27 травня, гарячу воду також подали 492 будинкам. Йдеться про Галицький район, 90% Личаківського району, а також частини Шевченківського.

Водночас будинкам, під’єднаних до ТЕЦ, тобто Сихів і частина Шевченківського району, збираються повернути гаряче водопостачання з 18 червня. Втім у ЛМКП «Львівтеплоенерго» запевняють, що намагатимуться зробити це швидше.

Нагадаємо, гідравлічні випробування тепломереж цьогоріч у Львові стартували 13 травня. Без гарячої води більше ніж на місяць залишились мешканці Сихівського і Шевченківського районів, а жителі Залізничного району та Рясного – на два тижні.

Зазвичай гідравлічні випробування у Львові тривають близько місяця і створюють незручності для мешканців, які залишаються без гарячої води. У 2018 році львів’яни навіть створили петицію до мерії з проханням припинити довгострокові гідравлічні випробування і скоротити термін їхнього проведення всього до 7 днів.

Депутати Львівської міськради підтримали цю петицію, але фактично на терміни проведення гідравлічних випробувань так і не вплинули.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *