ОСТАННІ НОВИНИ

Російський удар по друкарні у Харкові знищив 50 тисяч книжок

Олег Дерев'янко

|

Внаслідок ракетного удару російських окупантів по друкарні «Фактор-друк» у Харкові знищено 50 тисяч книг. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський.

За словами Зеленського, це демонструє, що Росія воює з людяністю і всіма аспектами нормального життя.

«Російські терористи вбивають дорослих і дітей, руйнують міста й села, залишаючи випалені плями там, де колись було нормальне життя», – наголосив він.

Глава держави зазначив, що російський терор має програти. І для цього потрібно лише одне – рішучість світових лідерів. Достатня протиповітряна оборона українських міст і громад, далекобійні можливості наших воїнів і сміливі політичні рішення.

Нагадаємо, що у четвер вранці, 23 травня, війська РФ завдали щонайменше 15 ударів по Харкову зі систем С-300, всі вони прийшлися виключно по цивільній інфраструктурі. Ворог завдав удару по типографії «Фактор-друк». Це один з найбільших типографських комплексів повного циклу у Європі, тож друкуються там не лише книжки видавництва Vivat, а й практично усіх українських видавництв.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *