ОСТАННІ НОВИНИ

Буданов підтримав проведення «Форуму російської опозиції» у Львові

Олег Дерев'янко

|

Начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов підтримав «Форум російської опозиції», який пройшов 23 травня у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України.

Начальник ГУР МОУ Кирило Буданов підтримав проведення подібного заходу як одного з проявів боротьби проти кремлівської диктатури, що також сприяє перемозі України над державою-агресором.

У відомстві зазначили, що подібні події наближають кінець режиму Путіна та сприяють консолідації усіх сил, метою яких є повалення диктатури у РФ та поразка кремля у війні проти України.

Нагадаємо, 23 травня у Львові відбувся з’їзд російської опозиції, в якому взяли участь понад 40 учасників від провідних опозиційних об’єднань та представники Офісу президента України й Верховної Ради

Міський голова Львова Андрій Садовий відреагував на проведення такого форуму, заявивши, що надіслав запити до правоохоронців.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *