ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові проводять форум російської опозиції: Садовий звернувся до правоохоронців

Маркіян Рой

|

У Львові відбувся з’їзд російської опозиції у Львові. Мер Львова Андрій Садовий звернувся з цього приводу до правоохоронців. Про це він написав у своїх соцмережах.

«Пишуть, що у Львові сьогодні працює форум якоїсь російської опозиції. Учасники нібито Ходорковський, Каспаров, Фейгін, Шендерович та інші прізвища, мені не дуже відомі. Хто знає, це якийсь жарт? Запит у відповідні органи вже відправив», – написав Андрій Садовий.

Міський голова зазначив, що скерував запит з приводу згаданого заходу у правоохоронні органи.

Про проведення у Львові «Форуму вільної Росії» повідомив один із його співорганізаторів, ексдепутат Держдуми Росії Ілля Поньомарьов. З його слів, захід відбувся за участі представників української влади та представників добровольчих батальйонів росіян, які воюють у складі ЗСУ.

«Львівський Форум російської опозиції відбувся на найвищому рівні. Було понад 40 учасників від провідних опозиційних об’єднань. У роботі взяли участь представники усіх трьох добровольчих батальйонів. Також були представники Офісу президента України та Верховної Ради», – написав Пономарьов.

До складу постійного комітету форуму входять опозиціонери російської влади Владімір Ашурков, Марат Гельман, Андрєй Ілларіонов, Гаррі Каспаров, Данило Константінов, Леонід Невзлін, Ілля Пономарьов, Андрєй Сидельніков, Іван Тютрін, Марк Фейгін і Євгенія Чирікова.

Оновлено. На форумі російської опозиції у Львові працювали деякі ЗМІ, зокрема, телевізійники Інтера, DW, а також із 24-каналу, який входить до медіахолдингу дружини мера Львова Катерини Кіт-Садової. Це зауважив львівський журналіст Олег Радик на своєму Telegram-каналі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *