ОСТАННІ НОВИНИ

В управлінні СБУ у Львові спростували проведення обшуків

Ольга Денисяка

|

Національне антикорупційне бюро провело обшуки у заступника головного відділу економіки СБУ у Львівській області Віталія Подоляка. Про це з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах повідомив журналіст Тарас Середич.

Оновлено. Інформація щодо обшуків в управлінні СБУ у Львівській області не підтвердилася.

«Поширена у мережі інформація про обшуки в управлінні СБУ у Львівській області не відповідає дійсності. Жодних обшуків в установі не було», – про це у коментарі Львівському порталу уточнила речниця СБУ Львівщини Роксолана Яворська.

За інформацією журналіста,  фігурант справи – заступник головного відділу економіки СБУ у Львівській області Віталій Подоляк.

«Справа стосується розкрадання вугілля в Червоноградських шахтах, до чого може бути причетний Подоляк. Фірми-підписанти, які цікавлять НАБУ, начебто зареєстровані на його цивільну дружину. На разі у нього проведені обшуки, під час яких вилучені телефони і чорнові записи», – йдеться в повідомленні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *