ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрили 10 центр національно-патріотично виховання для школярів

Наталя Дуляба

|

На базі школи №92 у Львові відкрили центр національно-патріотичного виховання «Воля», де учням викладатимуть предмет «Захист України». Це вже десятий такий заклад у місті. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

«У цьому центрі школярі разом із фаховими інструкторами вивчатимуть домедичну і тактичну підготовку, як діяти у складних ситуаціях та правильно поводитись зі зброєю, і навіть опановуватимуть стрільбу та керування дронами. Впізнати небезпеку потрібно вміти, аби їй протистояти. Центр «Воля» − це місце, де загартовується дух і тіло, де виховують справжніх патріотів», − наголосив начальник міського управління освіти Андрій Закалюк.

Нагадаємо, перший центр військово-патріотичного виховання, спортивної підготовки та самозахисту у Львові запрацював на вул. Замкненій ще у травні 2023 року.

У першій половині дня тут викладатимуть предмет «Захист України» для старшокласників, а в другій половині заклад є відкритим для всіх охочих.

Загалом при школах у Львові планують відкрити 12 центрів національно-патріотичного виховання (по два у кожному районі).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *