ОСТАННІ НОВИНИ

Рада створила тимчасову слідчу комісію щодо будівництва фортифікацій та закупівлі дронів

Маркіян Рой

|

У Верховній Раді створили тимчасово слідчу комісію щодо облаштування фортифікацій та закупівлі дронів. Про це повідомив нардеп Ярослав Железняк.

До повноважень ТСК відносяться, вивчення обставин та підготовки питань щодо:

  • потреб сектору безпеки і оборони у безпілотних літальних апаратах та формування державного замовлення на виробництво та закупівлю безпілотних літальних апаратів;
  • аналізу практики розподілу, передачі, постачання та взяття на баланс безпілотних літальних апаратів військовим частинам та підрозділам ЗСУ та інших утворених відповідно до законів України військових формувань;
  • облаштування фортифікаційних споруд, інженерних загороджень на лінії зіткнення та цільового використанням коштів виділених на їх облаштування.

За проєкт постанови №11282 проголосували 277 народних депутатів. Головою призначили «Слугу народу» Миколу Задорожнього.

Крім того, до складу увійшли вісім інших представників «Слуги Народу» та по одному представнику від усіх фракцій та груп Верховної Ради.

Нагадаємо, 21 травня, засідання парламенту призупинили через те, що депутати від двох фракцій заблокували трибуну, вимагаючи винести на голосування парламенту законопроєкт про заборону УПЦ МП та питання створення ТСК щодо фортифікацій і дронів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *