ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині прогнозують грозу та град

Олег Дерев'янко

|

У неділю, 19 квітня, східна частина циклону над Німеччиною зумовить погіршення погоди на Львівщині. Про це Львівському порталу повідомили у регіональному гідрометцентрі.

У Львівській області буде хмарно з проясненнями. Вночі опадів не прогнозується, проте вдень пройдуть короткочасні дощі, місцями значні. Очікуються грози, подекуди град. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний, 3 – 8 м/с, вдень подекуди можливі шквали 15 – 20 м/с. Температура вночі коливатиметься від 5° до 10° тепла, вдень очікується 19 – 24° тепла.

У Львові хмарно з проясненнями. Вночі опадів не прогнозується, вдень очікується значний дощ, гроза та град. Вночі та вранці туман. Вітер південно-східний, 3 – 8 м/с, вдень можливий шквал 15 – 20 м/с. Температура вночі 7 – 9° тепла, вдень 22 – 24° тепла.

Погіршення видимості в опадах, в тумані 200 – 500 метрів. Атмосферний тиск слабо падатиме, відносна вологість повітря дещо зменшиться.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *